Followers

Thursday, January 7, 2016

Move.

First day masuk office untuk tahun 2016.
Bukak email, Tu diaaa.
Belum lagi atas meja tiba-tiba ada fail. Rasanya sebelum cuti hari tu dah clear.

Then dapat wasap. It was from mimi.
HQ need staff. She ask nak keje sana semula tak.

I'm bit fragile actually work dekat branch tapi honestly there's got some benefit jugak. stressed. Of course, triple stress tapi bila fikir cost. Nak move dekat sana? Duduk semula KL? Ohhh NO! Aku memang dah makruhkan kaki untuk tinggal dekat KL.

#takeadeepbreath.

Plus, kalau berulang, kena fikir petrol, toll belum masuk benda-benda lain. So I'll decide to stay here. To stick with what I'm done now.

Tak pelah xde bilik sendiri pun.
Now a days, kalau kata kerja Menteri gaji 10K tapi gaji tukang sapu 13K. So Aku akan pilih tukang sapu.

Hurmmm, hari ni bit tensi. But thankful, I'll manage it.

Orhhh my please cepat la hujung bulan, I can't wait for next holi holi dayyysss!


Notakaki: I still can't move from my short xtvt. I love my life!


No comments: