Lovely folks.

cuti.

Coz, next week time raya cina, aku akan cuti agak panjang sikit. So this week I've plan for something else.

Kebetulan, hubby of my dear friend ask me to plan something for his wife. Coz sejak depa kahwin, my friend tak pernah hangout alone dah. So he gave permission to get along together lorhh.
girls out door lah tu.. Hahahah!

#cayalah paklah.

************************

So... I'll decide - yes of course! BACK TO NATURE!

And now its camping time. But I've choose for a glamping. Buat research sikit, then I'm found it.. Actually this place owned by Datuk Tuan Hashim and his wife Tengku Zanariah.

" WHEN YOU FACE INTO A QUESTION IN LIFE, NATURE ALWAYS WASH IT WITH ANSWER - NATURE WILL NEVER LIE AND BETRAY YOU"

Swear awesome. Ko tak boleh expectla tempat tu macam hotel 5star! But blessed. Ya Allah berat hati nak balik. And there dapat kenal dengan bibik - kerja dengan datuk dah 15tahun. Bibik someone yang so lovely and kind. Peramah. Dari bercamping-boleh ikut tengok kebun bibik, balik rumah bibik. The best part bibik bawak masuk the focus spot Kat situ. Boat house! Hahahah siap ambik gambar lagi.

Dengar story macam mana datuk nak buat tempat tu - dugaan dugaan yang datang. But he made it. Betul la orang kata kita kena mula dari bawah- jatuh berkali2 Kali tak apa. Bangunlah lagi. Kalau jatuh 10 Kali kita bangun lah 11 Kali.

Time check out tu boleh lagi menyembang tak sedar dah lambat sejam nak balik hahahaha! Then Datin call, she so nice and humble. Rugi pulak rase tak datang awal- coz she said that they wait for us. Tula banyak sangat menyinggah-nya. Everythings seem so lovely, and ya In Sha Allah will repeat it again.

Tarik nafas dalam-dalam. Sedih sikit masa nak balik-the green always lock my heart and step.

Ok stop!
Esok nak keje.


#textoff!

Comments

Popular Posts