Followers

Wednesday, September 9, 2015

Alhamdulillah... Yeayyyyy!

There's no other's word - just Alhamdulillah..The Great - Almighty only HIM Forever without doubt.

Even kita rasa kita x bagus and baik sangat pun tapi kalau ade niat baik even sebesar hama - Allah mesti bagi Jalan.
Takut nak share sebab nanti orang bilang yang tidak tidak - Tapi lumrah selagi manusia itu punya jari, mereka tetap akan bilang.

Mase mula mula nak share dekat fb, takut sebab takut orang kata aku yg bukan2.

Tanya kawan ni tanya kawan tu guna whatsapp. Tapi kadg x sempat nak reply. Dekat office takut boss kata curi tulang pulak.

Finally mintak pendapat kawan yang rapat.

What she said

"Benda baik kalau nak share memang setan akan hasut tak payah share"

Okay then I'll posted and shared!

Jom kongsi apa yang mampu. Nak tunggu kita betul betul baik baru buat baik. Tak tahu bila.. Tak dapat bagi barang - tu no Akaun ada.

For those yang involved.
Yang hantar sendiri dekat sana
Yang transit dekat office aku
Yang bank in
Yang segala yang
Mula-mula aku ingat aku akan sorg je.

Gais! U all equal AWESOME!
Love u!
U all know who u are!
#LOVE :')

No comments: