Followers

Monday, August 10, 2015

Mimpi.

Mimpi.

Dulu aku cukup suka bila time nak tido.
Sebab?

Aku boleh mimpi.
Dan aku tak sabar nak tahu aku mimpi ape.

Kadang before nak tido tu,
Memang dah get ready macam hape tah.
Tarik tarik cadar - tepuk tepuk bantal segala. Kelakar kan?

Now what ever it is - why I sudden jot this on my virtual canvas?

Don't know.

yes maybe I hope u can read.
If that so or maybe not.
I read that when someone step into your dreams mean that person do remembered u.
Yes belon tetap terbang.

Just now I see u in my dream. Clearly.
Just sudden I'll got woke and my heart beat so fast..my hand go shake.
Don't know what and why.
What ever it is, u still someone in my past.
What ever it is, u still someone who teach me a lot of lesson and how I'll gonna survive and be stronger and stronger.

And no matter what moga Allah selalu lindung kamu dan keluarga kamu.
Semoga Allah terus jaga kamu dan keluarga keluarga kamu.
Semoga hanya yang baik baik sahaja akan limpah atas kamu dan keluarga kamu.

Mohon Allah setuju.

Aaaamin....

Ok stop. Let subuh#

- when I woke up everyday........-

No comments: