Followers

Thursday, January 15, 2015

Throwback

Fraser...

Itu tempat nak bertenang paling aku suka.
Start pergi dengan geng 'kita'..Small and no hanky panky town..aku selalu rasa tempat tu sangat dekat dengan aku..Bile serabut kepala otak

Tekan je minyak- berdesup naik atas. Pergi sorang pun aku takde hal..Tempat tak tercemar lagi... Its fresh!..I'm a green nature lover! Indeed!...Kat situ jugak tempat ade satu kenangan...Kat situ jugak tempat ade satu cerita.

Jadi untuk buang cerita tu aku kene create cerita Baru..So naik lagi sana...kali ni aku bawak cerita berbeza.

Kan aku dah kata Allah selalu dtgkn kawan kawan yang baik... Dan mungkin kebetulan. Both of them sorang Dari utara sorang Dari pantai timur.Sana macam Fiza dgn fairus. Tpi kali ni nama diorang zima n Mimi.. Officemate yang rupenye sekepala bile nak buat xtvt jantan ni... Kahkahkahkah..

So hari tu before naik.. Pegi trekking dulu.

Nothing much to update.

Just Fraser u r my second home I guess.



#someone told me that. 
"You mane boleh hidup takde jantan..you tak kan boleh berubah"

Hurmmm is that a challenge for me my dear? 
#keep smile.

Orang Kate bile kita dah umur 40 macam mana perangai kita time tu.. Macam tu la smpai ke mati...but then I'm still not step on that age.. So I will try my best.

Xboleh hidup takde jantan? Thanks God till today I still alive to see and baca all of what u said to me.  Then okay, I'll take it as a challenge.. 

But one more thing the fact n the truth is, no matter what you do soon and wherever you go soon..ull never can forget me.. Itu fakta.

I'll keep smile because I'll promise my self that I'll never cry for this matter anymore. 
 I pernah warn-dont ever to fall in love with me because ull never get to forget me until the dot of your life. 
 Kita boleh tipu satu dunia-tapi kita tak boleh tipu diri sendiri. Dan kalau orang tu tipu pun kita tahu dia tipu.
And I know yes u love me even I Kate I tak pernah percaya you.. But hey.. Look don't mad at me. This is my blog so up to me nk jot ape pun. And yes this is for you. And you know who you are.
2015- I'll decide to stop my heart beat for you. Coz I'm sick and tired to run for it..
Yes I know u love me but the facts is you tak akan mampu pertahankan I dari serangan sekeliling you.

So let me be HERO for myself.. Coz I know I lebih bagus and kuat untuk defend diri sendiri.
Last but not least.. Trust me, for the whole of your life you tak akan mampu lupakan I.. Tak akan pernah. Walaupun you tipu satu dunia bahawa you dah lupakan I..but the facts is you are not walaupun sehari... If its can claimed as a cursed.. Then I said yes. Sebabnye satu je you memang pernah sayangkan I.. This is what we choose and we need to responsible.
Take a good care abang.  




#keepsmile #itstimetoflyagain.

No comments: