Followers

Monday, January 26, 2015

Perfect sepuloh

Holla...
Many things nak update tapi malas.
Hahaha..

Btw, like weekend - before.
Mmg nak kene full kan..
Cite lain nnti Kat entry lain Lah..
Then this sabetu and hahad
There's so many crazeeeee-ness
And yeah its awesome..

Apart of it, pegi nonton..
Start jmaat - taken 3!
Aku follow all the taken..
Taken 2 tengok Kat genting dulu..
I'll still remembered. Don't u?

Then sabtu ahad aku bantai cerita
Suamiku encik perfect 10..
Hahaha mesti org kata aku gila.
Tengok bnyak kali..
Nak buat macam mana..
Dah aku suke hahaha.. Dulu dari zaman study asal ade je cerita Lisa surihani.. Confirm aku pergi.. Confirm!!
Then sejak terselut dengan macam macam hal - all my routine, all my favor change..

Ok ok- tak mahu fikir benda belakang..

Hurmm kenape aku suke cerita ni?

Sebab Ada Lisa surihani hahhh
No la sebab, karakter Lisa and the song hahaha

Lagu siti ooiiii!
Karakter Lisa...

Degil - suke fikir and buat andaian - susah untuk percaya cakap orang - keras kepala - cepat menangis - and bla bla..

The most part.. Arghhhhhh baju and dress Lisa pakai same macam aku punyee..

Hahahaha ok bye.

No comments: