Followers

Sunday, January 18, 2015

Choti bhaiya...

Arghhh suppose minggu ni ade plan xtvt lain lagi..
Tapi nk jdi cerita, brother tu tak organize event pulak minggu ni.

So pepagi sabtu dah cabut balik kampung baq hang...

Then petang keluaq sat dgn anak menakan.. Si julia nak beli barang sekolah. Amir pulak nak cari barang die..

So pi la bawak sat... Balik dh malam..
Pi dapuq, dok buat pa patut dengan mak lepas ja makan dok teringat kalau zaman dulu dulu ghajin gak aih buat menda ni.. Tu kata la ni ka?..... Xdak la...

Tapi tibe-tibe rase nak buat..
Dulu paling tidak pun 2 minggu sekali selalu buat..
Buat ape?  Sental badan dengan muke hahaha...

Antara beras pulut, serbuk kopi dengan kelapa..
Yesss gua pilih kelapa sebab beras pulut dgn kopi dia kasar sikit...
Kalau kelapa dia soft sikit..
But Ye Ye Ye  Ada bau sikitlaa.. Kalau beras pulut dengan kopi die wangi sikit..

But then aku suke kelapa sebab die akan keluar minyak so automatically die akan bagi kulit ko kelembapan... Well now on kene jaga la kah kah kah kah...yang Bab bau tu bukan ape pun die macam bau santan la.. Sebab tu buat sabtu better so ahad tu dah boleh cover dah... Hokeiiii..

And look at me... Hahahahaha...
Ehh please I x guna apps 360 hokei...

Lighting... Tp kalau bukan sebab lighting pun I memang dah awesome hahahaha... Cewi sikit pa salahnya... 

What ever...!

No comments: