Followers

Thursday, October 23, 2014

Jammzzzzz

ok tgh nak lelap
Member wasap bgi link..
*********
scroll punye scroll phone
leher makin sakit -dah balik urut pun sakit lagi..mule la teringat tangan mak..

Ok cerita pasal link - tu link pasal jam murah..sbb aku ade ckp nk beli jam..
Aku mmg cenggini..Bila aku dah mula nak - Maknanye aku nak la..

Aku Jenis org yang susah nk pakai jam
Tapi bila aku dah pakai
Aku pakai sungguh2 sampai susah nak tanggal.
Kadang sampai tidor pun pakai jam.
#hahahaha ok xlawak.

Ade 2 jam yang aku paling sayang .

1. Jam Rolex abah yang bagi.. Masa tu abah balik dr oversea. Silap aku, dekat asrama.. Lepas ambik wudhu aku tlupa.. Datang balik dah hilang.. memang menangis.. Then berapa lama aku xpakai jam.

2. Jam cap kedai murah hahhah.. Xingat jenis apa..kawan bagi.. Aku pakai sampaila jam tu pecah.. Then sampai Sekarang aku xpakai.

Aku mmg bkn jenis tengok harga or brand ape.. Honestly aku x sggup nk berabis smpai beratus gabak untuk jam, baju or accessories.. Tpi untuk bahan bacaan.. Ok let's goooo.. Hahaha

Aku dah spot jam dkt page tu tp bulan ni kene hold dulu.. Kumpul duit sikit baru bleh beli.

Ok seriously.. Mmg mcm yg abah bgi..tpi ni guess.. Abah bg rolex.

Cume aku dah terminat dekat jam yang bawah 
ni... Cume xnaklaa yg couple punyee.. Dh kejadah.. 

Then helloo whello harga dia xdela sampi beratus riban.. Thanks laa nurul bg link erh..
Ok lets dreamm first.

No comments: