Followers

Thursday, September 18, 2014

cuti without plan!




-time yang paling aku suka bila pergi bercuti 
tempat yang ada pantai untuk tengok matahari terbenam-

cuti sehari je...
tapi - aku ? #heehehhehehe....

dah ade orang beria-ia nak support head to toe...
pergi jela...

finally - its a deep deep sunset....
and I really love the nature - the creation - macam kanvas kan?
macam lukisan - and when you see all of this - segala benda tok nenek dalam kepala kau yang memberat terbang - hilang.

aku cuit sikit lirik lagu ni. - tapi yang versi melayu punye la.. sebab macam sampai sikit.. #kehehkeh

kini dapatku lihat jelas dari kejauhan
ketakutan terpendam telah dapat ku lepaskan
di atas kedinginan ku bernyawa lagi
kisah silam ku lepaskan tak mungkin ku sesali


okay...... tidoooooo! esok kene kejeee
ohhh myy bile dah cuti ni, malas gile nak masuk keje..

buttt... tak keje poket kempis la oiii heheehe!




p/s : aku still percaya... disetiap kesulitan Allah akan hadirkan kemudahan dan kesenangan dan kebahagiaan... in sha Allah... Aaaminnnnn

No comments: