Followers

Friday, November 19, 2010

perangai!







kemas kemas folder, sampai turn photo folder.. teeettttt............ erkk

psst pssstt! ni time kat library, mse tu paleotak tgh jammed kejap.. so pe lagi borak borak borak!

ape topik arh??? OOOOooooooooooo ingatdah!

"kenape kita kalau nak ambik gambar kena control cantik?"

haaahahhaa teettt bagi membuktikan yang aku ni tak control! so dapat la snap pic2 macam yang kat atas tu....then lastly gelak2 sakan, orang keliling pandang pulak..


hoi hoi hoi..ni library bersama lah..saye pun bayar yuran pengajian tau..! eeessshhhhh boleh ke camni? ayyyyarrrkkkkkkkkkkkkkkkkkkk deng!


    sebenarnye boleh je buat perangai elok sikit! 








2 comments:

sya hassan said...

mak aii.. apsal tudung jdi camtu tuh?huhu

Qaseh said...

hahaha, bile dah bosan sgt mcm tu la.. konon2 teringin nak pakai purdah... tapi uitm tak benarkan... hehehehhe