Followers

Friday, November 19, 2010

perangai!







kemas kemas folder, sampai turn photo folder.. teeettttt............ erkk

psst pssstt! ni time kat library, mse tu paleotak tgh jammed kejap.. so pe lagi borak borak borak!

ape topik arh??? OOOOooooooooooo ingatdah!

"kenape kita kalau nak ambik gambar kena control cantik?"

haaahahhaa teettt bagi membuktikan yang aku ni tak control! so dapat la snap pic2 macam yang kat atas tu....then lastly gelak2 sakan, orang keliling pandang pulak..


hoi hoi hoi..ni library bersama lah..saye pun bayar yuran pengajian tau..! eeessshhhhh boleh ke camni? ayyyyarrrkkkkkkkkkkkkkkkkkkk deng!


    sebenarnye boleh je buat perangai elok sikit! 








Saturday, November 13, 2010

bila begini

kail baru dicangkuk
umpan baru bersangkut

tapi tiba2

jala mula melebar....

dan kita.

pasrah...........

Thursday, November 11, 2010

TQ my Nia Chaffez!!

takmau ckp banyak.
tpi nak bubuh ni je...

kite xmati ngan cacian org and kite x hdup ngan pujian org.
are you gonna stay wit the one who love you?
or you going back to the you love?
sumone gonna cry when they know they lost you...
sumone gonna thanks, the stars above......

pmpuan yg baek, utk laki yg baek. jgn lupe tu....

Wednesday, November 3, 2010

kesekian kali

ketika kau melakukan tindakan itu
dihadapan aku

ingin saja aku laungkan

"kau cakap tidak serupa bikin!!!"

ingin saja aku ungkapkan

"ini lah benda yang sama yang kau lakukan bila kau terlupa mengata sipolan sipolan"

tapi........

aku masih membisu
kerana aku takut kau terluka
atau mungkin punya rasa hormat
yang masih berbaki di dalam hati ini

atau kau anggap saja aku manusia pengecut.!



















* Tuhan hanya Kau yang tahu tiap titik bait kata yang aku lafazkan di dalam hati.... hanya Kau yang mengerti *

Tuesday, November 2, 2010

Dasar kamua

okey katenye
lelaki itu pelindung
lelaki itu imam
lelaki itu penaung hati
lelaki itu penyelamat
lelaki itu ketua
lelaki itu kekasih
lelaki tu suami
lelaki itu ayah
lelaki itu adam pada wanita dunia
lelaki itu tiket si isteri masuk syurga

tetapi mana buktinya??

sungguh!

mana buktinya...kerana aku baru sahaja disajikan bahawa

lelaki itu perosak
lelaki itu pembentrok
lelaki itu pengkhianat
lelaki itu pendusta
lelaki itu pencurang
lelaki itu yang membuat hidup gadis itu berantai sepanjang umur lanjutnya
lelaki itu tiket si isteri masuk neraka

*cukup*







p/s: aku makin takut nak nak bukak pintu hati yang makin rapat tertutup. langsung tiada keyakinan, mampukah adam dunia memimpin aku insan yang sediakala lemah ini