Followers

Wednesday, March 31, 2010

Me & Quotes



"Things will happen in your life that you can’t stop, but that’s no reason to shut out the world. There’s a purpose for the good and for the bad" – Walter Sparrow

"For every person who doubts you, tells you you will fail, try twice as hard to prove them wrong." – Anonymous
"Sometimes you cannot believe what you see. You have to believe what you feel."
---Morrie Schwartz
"You can't win the raffle if you don't buy the ticket." ---Ally McBeal
"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind." ---Dr. Seuss

Wednesday, March 24, 2010

Kemas-kemas mesej dalam inbox...




..delete..delete..bagi inbox kosong sikit..satu-satu aku bace...

tibe aku stuck jap kat 2 mesej ni...

30-Jan-2010
07:18:17 pm
by: Qiss

Kalo la hari nie hari mencuri sedunia...ape yang ko akan curi dari aku ?


... weeee , aku tak ingat aku reply pe..tapi bukan tu yang aku nak cite... then mesej tu aku forward gi kat kawan bek aku..lya...


30-Jan-2010
11:15:48 pm

Lya balas:

" Curi kesedihan yang ko ade. supaya ko hepi selamanya"


teeeetttt.... pergh ko buat aku touching babe..siyes....muahahha..tapi no need to worries.. now aku dah takmo sedey2..so kite dua leh hepi-hepi kay.....

K.I.T.A

Dan biar diri meletakkan sendiri taraf duduknya
Cuba cerdik biar juga pada hati
Walaupun akal yang jadi tonggaknya
Tapi...
Hati biar jadi peneman
Agar diri bisa terima
Hidup ini ketetentuan-NYA
Harus percaya
Setiap kita punya pensel warna masing-masing
Corakkanlah ikut warna yang disuka
Sekiranya DIA putuskan lukisan hidupmu adalah cantik
Cantiklah ia...
Sekiranya tidak
Jangan ditangisi
Kerana pasti ada warna yang lagi sempurna dikemudian masa
Percayalah kekuatan itu tidak akan hilang
Asal kan tangan terus menadah pada-NYA






----sumber ena aka Weng-----